Tagmaling i høj kvalitet af erfarne malere​

Mangler du et professionelt malerfirma til tagmaling på din bolig eller virksomhed i Thisted, Hanstholm eller Thy, er vi et seriøst firma, der altid leverer malerarbejde i høj kvalitet. Vi udfører alle former for opgaver, hvad angår maling af tag og malerarbejde af generel karakter. Har du specielle ønsker til farver og kvalitet af maling, har vi et bredt udvalg af tagmaling i høj kvalitet, som sikrer, at dit tag får en flot farve, der holder i mange år.​

Vi udfører også maling af følgende:

  • ​Tagrender
  • ​Skorstene
  • ​Udestuer
  • ​Stakit
  • ​Træværk og meget andet

​Vi udfører tagmaling med air-less malersprøjte

For at sikre en ensartet kvalitet over hele linjen, anvender vi kun de bedste redskaber og materialer. Vi bruger en air-less malersprøjte, som danner et tryk helt uden løft, således at vi undgår malerstøv, der kan være ødelæggende. Vi dækker altid godt og grundigt af, så der ikke ryger tagmaling de forkerte steder.

Vi er et yderst kvalitetsbevidst malerfirma, der sætter en ære i at udføre et perfekt stykke arbejde. Vi lever nemlig af tilfredse kunder, og derfor er vores serviceniveau også i top. Har du en tagmaling-opgave til os, er vi parate til at hjælpe dig - også selvom det er en hasteopgave.

​Kendt for kvalitet og grundighed

Da vi besidder stor faglig integritet, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi er effektive og grundige med hvert et penselstrøg, da slutproduktet afhænger af vores evne til at udføre det korrekt. Du skal vælge os til tagmaling på din bolig eller virksomhed, fordi vi tager vores arbejde alvorligt. Du kan få det, som du vil have det - vælg mellem mange spændende farver.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 40 79 83 85 eller skriv til mail@cleanwest.dk for at høre mere om dine muligheder.

Få et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Clean West Tagmaling

CVR: 19016102

Kontakt